Livias Yoga
Yoga World
Embodied yinHälsaNytt År!onlinekurspersonlig utvecklingRörelseTRANSFORMATIONvinyasaYoga

HEJ 2021 – ETT ÅR I YOGANS TECKEN! Häng med på 3 kurser!

Hej och god fortsättning!

Jag hoppas alla känner pepp inför detta nya år och även om vi all vet att, att tänka på ett nytt år startar, är en mental konstruktion och något som vi själva har bestämt, så markerar våra gångna 365 dagar och dag 1 på ett nytt år onekligen uppstarten för något nytt! Och vi behöver alla möta denna nya period som kommer med större hopp och en vision på att vi rör oss mot bättre tider!

Men vi kommer inte ifrån att vi ännu inte riktigt har kommit tillbaka till “normaliteten” i samhället och att besöka regelbundet en studio eller en träningsanläggning kan ännu vara något som inte är möjligt för många. Därför, trots att det är roligare att ses och praktisera på riktigt, ska vi vara glada att vi numera har en teknologi som tillåter oss att ändå praktisera tillsammans med den läraren vi älskar och tycker om att praktisera med ONLINE.

Lite så har jag tänkt kring januari till mars 2021 och jag erbjuder därför tre sinsemellan väldigt olika kurser live online. Är någon av dessa intressant för dig eller någon du känner?

Om så, skriv gärna till mig på liviwann@gmail.com

VÄLKOMMEN ATT KIKA NEDAN!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.