Livias Yoga
Yoga World
acceptansBokrecensionInspirationmeningsfulltny bokSofia Sivertsdottertröst

Varma och tröstande ord i Sofia Sivertsdotters nya bok “Meningsfullt. Samlade ord för själen”

Det finns böcker vars många sidor och bilder ger ny kunskap och andra böcker som berättar historier. Sen finns det böcker som innehåller få ord med en sån otrolig kraft och rak budskap att de gör skillnad! Dessa typer av böcker kan inte skrivas av vem som helst, utan bara få har gåvan att skriva rakt till hjärtat.

Sofia Sivertsdotter är en sån författare; en av de få som kan skriva texter som är korta men kraftfulla i sitt budskap.

I den alldeles nykomna boken “Meningsfullt. Samlade ord för själen” har Sofia valt ut och samlat några speciellt utvalda texter från sina tidigare fantastiska böcker: “Strimmor av ljus”, ” Livnära – 82 dikter om livet”, “Tillitens väg – konsten att lita på livet”, “Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro” och ” Älskad- vila i den du är”.

Om du känner till Sofias talang och otroliga förmåga att förmedla känslor och budskap med hjälp av ord, kommer du säkert att älska denna nya bok, som bjuder på texter som kan läsas om och om.

Om du däremot inte ännu upptäckt Sofia Sivertsdotters böcker, är “Meningsfullt. Samlade ord för själen” en alldeles utmärkt ingång till att läsa mer och jag kan verkligen garantera att du kommer att vilja skaffa hem även alla andra otroligt poetiska böcker som Sofia är känd för.

Meningsfullt. Samlade ord för själen” är en bok i liten format som rymmer en superstor kraft genom sina ord av tröst, hopp, tillit, frihet, pepp och längtan.

Jag kan varmt rekommendera denna bok och alla andra Sofias böcker som är helt unika i sin genre!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.