Livias Yoga
Yoga World

Mitt nya projekt LUGNA TISDAGEN pågår för fullt och det glädjer mig att så många hittar till mina inspelningar och också dyker upp VARJE TISDAG KL. 07.00 på @livias_yoga Instagram LIVE!

För dig som har missat detta är LUGNA TISDAGEN ett nytt försök att sprida hur man kan stärka sig själv och hitta lugnet inför arbetsveckan genom att använda sig av andning, meditation, yoga med flera anti-stressverktyg.

Jag sänder LIVE varje tisdag morgon och tillsammans gå genom ett nytt tema varje vecka samt PRAKTISERA LUGNET.

Igår var temat KÄRLEKSFULL VÄNLIGHET eller LOVING KINDNESS utifrån Sharon Salsburgs bok med samma namn. Loving kindness är ett förhållningssätt som jag själv övar mig på sen länge. Vill du läsa mer om Loving kindness som har sina rötter i buddhistiska Metta-meditation, kan du också gå tillbaka till mitt blogginlägg från tidigare.

Väldigt kort här (jag förklarar mer i IGTV- video – länken nedan) kan man säga att vi igår morse startade vår dag och vecka med att rikta vänliga ord till oss själva och till våra kära.

Här hittar du videon med Loving Kindness – meditation som jag guidade in till!

VARSÅGODA och ANSLUT GÄRNA NÄSTA TISDAG FÖR PRESENTATIONEN AV ÄNNU ETT ANTI-STRESS-VERKTYG! Följ mig på @livias_yoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.