Livias Yoga
Yoga World

Ja, jag vet att många väntar på jul och snö och allt som hänger ihop med det om det nu innebär att åka skidor, tända ljus eller kanske återförenas med familjen.

Jag tycker också om flera av dessa saker. Men våren och sommaren är mina årstider och italienska som jag förblir trots mina många år här i Sverige, är det blommor och sol det jag längtar efter.

Så därför känns det extrabra att börja blicka framåt våren och liksom smygsstarta med dess planering.

Så jag kan berätta att jag äntligen tagit beslut att vidareutbilda mig i Restorative yoga som är en fantastisk typ av yoga som ger så mycket till alla! Och jag har valt det som jag anser vara den främsta läraren inom denna typ av yoga. Jag ska delta i en kurs i London hos Judith Hansen Lasater! Superpepp inför detta!

Eventuellt blir det en annan teacher training också men jag har inte ännu landat i beslutet och det är möjligt Restorative TT får vara alldeles nog för våren.

Och till våren kan du som vill komma på mina egna workshops också. Kolla här! Det blir repris på Hips don’t lie – yoga för starkare och rörligare höfter och Yoga och Rygg för dig som missat eller om du vill gå om (det är aldrig exakt detsamma från gång till gång) och så blir det flera datum för nyaste workshopen The Power of Breath där vi lär oss mer om andning och dess potential med Pranayama, visualiseringar och yogarörelser som främjar ett bredare och mer tredimensionellt andetag. I Västervik kommer jag att hålla en kombinerad rygg och höft workshop som baseras på Virya yoga rehab som är en av mina specialiteter och favorit typ av yoga. Denna lämpar sig extrabra om du har behov av lite mer anpassad yoga då vi praktisera mycket med propps.

Jag hoppas vi ses!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.